Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najsmutniejsza Wigilia

Navari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w tytule . Moja najsmutniejsza wigilia jest teraz , jutro jade aby pożegnać się z dziadkiem , w niedziele dostał zapalenia płuc , dzisiaj ledwo zyje ( w śpiączce , podłączony do wielu machin podtrzymujących życie , jest 3% szans na powodzenie przebudzenia , dodatkowo jestem na pograniczu nie zdania szkoły , co za ch*jnia :( A więc nie płaczcie ze macie zły prezent tylko cieszcie sie póki cała rodzina żyje , tyle.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Pierdoli mnie to głęboko, lecz mimo wszystko zdejmuję kapelusz. Wesołych świąt!

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Co do dziadka, przykro mi

Co do szkoły, to jesteś tępy po prostu. Jakbyś uważał na lekcji to byś zaliczył na dopa

Opublikowano

Chyba pomylila wan sie intencja tematu , nie macie mi wspolczuc ( doceniam to )lecz opisac WASZA najsmutniejsza wigilie.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dziadek na pewno wyzdrowieje...

Co do tej szkoly to fakt ,jak można nie zdać przynajmniej na dopa ?

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

@
up. co krytykujecie. . .

@
Do Autora : Niestety Bóg potrzebuje ludzi

Co do szkoły jednak było trochę się uczyć. . . , a nie na gwałt. . . .

Ja sama w tym tygodniu co miną miałam 4 pogrzeby (3 rodzina i 1 znajomy). . . .

Nie wiem co się dzieje co chwila ktoś umiera . . .

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Mi zmarł ojciec jak miałem 8 lat. Minęło wprawie 10 lat i jakoś z tym żyję. Nie będę z tego powodu rozpaczał niewiadomo jak ... Życie toczy się nadal, i trzeba jakoś przez nie brnąć.

fs_pc.png

Opublikowano

U mnie tam zawsze wigilia wygląda tak samo i dobrze ;)

W rodzinnym gronie : dziadkowie, kuzyn,kuzynka,wujek,ciotka no i rodzicie + brat i jest git. Beke zawsze można pociśnąć z wujkiem i z dziadkiem z babci haha :D

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Specjalista
Opublikowano

''Krul Hejtersuw, Mateku stoji na czele''. Małpeczki od kapeluszów. ~Morsy,beki i inne hasła...

Weź się za siebie, spróbuj poprawić jakoś te oceny, a za dziadka się pomódl. Osobiście nie miałem smutnej wigilii.

~ Nie dzięki Mateq nie chcę prowadzić z tobą dalszej dyskusji.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

''Krul Hejtersuw, Mateku stoji na czele''. Małpeczki od kapeluszów. ~Morsy,beki i inne hasła...

Weź spierdalaj, randomie.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

juz ci uwierze kolego ze jestes w spiaczce i piszesz na MPC Gz skilla

Kurwa wyjebalem sie prawie na pysk.

@ stary wspolczuje,sam mam pogrzeb kolezanki z klasy w piatek bo wsiadla z jakims idota do samochodu.

Osobiscie hmm wigili jakotakowych smutnych niemialem,zazwyczej pelno rodziny w kolo,dzieci,wspolczuje.

Ale co jak co,ale móglbys teraz siedziec przy dziadku albo z rodzina...

Opublikowano

@Topic najsmutniejsza będzie tego roku 2 miesiące temu 29 września zmarł mój tata...

Nie załamywać się :). Może to głupio zabrzmi ale lepiej, żeby Twój dziadek umarł niż ma się męczyć na tym świecie. Wierzę, że jest coś poza tym zjebanym światem ; )

notoacta250.png

Opublikowano

juz ci uwierze kolego ze jestes w spiaczce i piszesz na MPC Gz skilla

No nie wyrobie haushaushasushsauah xD

U mnie wigilia?

Barszcz bialy?Z 3 talerze z 3 ryby zjem jakis deserek i na kompa z kuzynem tak to jest od 5 lat ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Hmmm smutnej wigili raczej nie mialem , zawsze grono rodzinne , jakies zarty i granie na kompie z bratem ciotecznym. Powodzenia w szkole i zycze wszystkiego najlepszego dla dziadka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...